Saturday, October 07, 2006

Todae quite a sian day... did lots of household chores... then watched High School Musical again!! haha... i'm quite addicted to the songs, super infectious. Anywae, i'm gna do a major restructuring to my room, cos i'm dissatisfied wif the condition of my room. maybe these few days, i'll do it? lol, see 1st. okay, did the 2nd blog game, esther tagged me, so yup.

1) single , taken or crushing? Ans: Single. Duh.

2) are u happy with ur life now? Ans : Errm.. i doubt so...

3) when u meet the right person , do u fall in love first? Ans: See if i've met that Ms Right 1st.

4)have u ever been heart broken?? Ans : No. I've never been in a relationship before.

5) Do you believe tt there are some circumstances where cheating love is acceptable? Ans: Err.. i won't believe in such a thing..

6)wld u ever take someone back if he/she cheats on u? Ans: NO WAY!!!

7)ever tok abt marriage to someone else? Ans: Duh~

8) Do u want childen? Ans: Yup.

9) How many? Ans : Depends on my financial ability 1st. 2 shld be the max ba.

10) Would u ever consider adoption? Ans: I dun think so...

11) If someone likes you now, what do you tink is the best way for him/ her to let you know his/ her feelings? Ans: Okay, that u can tell me directly, but i dunno how i'm gna respond.

12) Do you enjoy going into relationships? Ans: I've never been in one, so how i noe?? -_-"

13) Do you believe in love at first sight? Ans: Yes...

14) Do u believe that u can change someone? Ans: Yes, i do..

15) If you could married elsewhere, where would it be? Ans: Hmm.. somewhere romantic... Paris? or... the beach!

16) Do you give in easily when you're fighting? Ans: Hell NO!!!... sometimes see the situation 1st..

17) Do you have feeling for someone right now? Ans: Maybe... but i'm not sure if it's love...

18)Do you ever wished that you could have someone but you messed it up? Ans: No...

19) Have u ever broken a heart? Ans: Dont think so..

20)If one day your best friend falls in love with the gal/ guy you are deeply in love with, what would you do? Ans: Hmm.... .... ....

21)Are you missing anyone right now? Ans: Yup. My ex-classmates! They r a fun bunch to be with!

22) Now you have to ask 5 of your friends to do this survey in their blogs.. write their names below.. Dun feel like doing it... i'm not gna think of who... i'm not gna think anymore after promos... lol...

7:33 PM